okładka

Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / praca zbiorowa

Domian, Ewa, Pałacha, Zbigniew Redakcja., Sitkiewicz, Iwona Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2010.

Żywność badanie., Żywność, Podręczniki akademickie, Podręczniki [Typ publikacji]

dostępne:

1 z 1

Autor
Domian, Ewa
Pałacha, Zbigniew Redakcja.
Sitkiewicz, Iwona Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3704-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2010.
Objętość
339, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
(075.8)
664
Hasła przedmiotowe
Żywność badanie.
Żywność
Podręczniki akademickie
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
020
%a 9788320437041
080
%a (075.8)
080
%a 664
245
%a Właściwości fizyczne żywności : %b praca zbiorowa /%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2010.
300
%a 339, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
650
%a Żywność %x badanie.
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Domian, Ewa
700
%a Pałacha, Zbigniew %e Redakcja.
700
%a Sitkiewicz, Iwona %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3704-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 74728
Sygnatura: 66/69
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane